Cal Corrió, el nou casal obert de Sant Vicenç

Ens trobaràs al carrer Barcelona, número 20

Imatge antiga extreta de l'Abans Sant Vicenç dels Horts.

Imatge antiga extreta de l’Abans Sant Vicenç dels Horts.

Cal Corrió és un nou casal obert que volem oferir i compartir amb tots els vicentins i les vicentines. Un espai on fer-hi tot tipus d’activitats: Polítiques, culturals, artístiques… Un casal per a la gent, on hi trobareu xerrades, debats, cinefòrums, exposicions, presentacions de llibre… I un casal de la gent, perquè el que pretenem és que entitats i persones a títol individual puguin fer propostes i desenvolupar-les aquí.

 Pensem que els recursos públics que rep Junts x Sant Vicenç per la seva presència institucional han de revertir també al poble. Així, en comptes de tenir un local on hi fem reunions un o dos cops per setmana, aquest local pot estar obert més dies amb usos diversos.

Inauguració de Cal Corrió, el 23 de gener de 2017.

Inauguració de Cal Corrió, el 23 de gener de 2017.

 La nostra acció a les institucions no tindria sentit sense un base social que ens empenyés a prendre les decisions diàries. El treball al carrer, des de les entitats i moviments socials, des dels centres de treball, des de l’escola, i des de tants altres àmbits, ens proporciona les eines per transformar la societat. Una eina més són les institucions: de baix cap a dalt. Així, Cal Corrió es pot convertir en un centre neuràlgic d’aquest treball de base. Un lloc on debatre, compartir i contrastar idees per transformar.

Al nou casal hi cap tothom. Tens alguna idea? Porta-la a terme a Cal Corrió!

Proposta d’activitat

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Telèfon

Títol de l'activitat

Data de l'activitat (obligatori)

Tipus d'activitat (obligatori)

Descripció i necessitats de material (obligatori)

Acceptes els terminis i condicions legals.